Днес ще диагностицираме работата на сърцето. Една проста, самостоятелно извършена процедура

...
Днес ще диагностицираме работата на сърцето. Една проста, самостоятелно извършена процедура
Коментари Харесай

За да тествате сърцето си, накиснете дланите си в студена вода за 30 секунди

Днес ще диагностицираме работата на сърцето. Една елементарна, независимо осъществена процедура ще ви помогне да научите доста за вашето здраве. Преди да изтичате при лекари с обща подготовка, направете куп проби, с цел да разберете каква е повода за болестта, пробвайте се да се диагностицирате. Може би резултатите от проучването ще ви оказват помощ да разберете кои органи не са в ред и какво би трябвало да се лекува.

Регулиране на сърцето

Сърцето е сложен орган. Той може да не ви уведомява за съществуващите в него проблеми дълго време, като чука отмерено и ритмично. И по-късно един път – и се свива в сърдечен удар.

Предлагаме ви да извършите следната процедура за предварителна защита. Изсипете доста студена вода в дребен съд, можете даже с лед. След това потопете дланите си в него за 30 секунди. И оценете резултатите: в случай че върховете на пръстите станат бледи или цианотични, тогава има проблеми с кръвообращението.

Работата на човешкото сърце  зависи от доста фактори: приемственост, тегло, физическа интензивност, странични резултати от одобряваните медикаменти, стрес.

Първото нещо, което реагира на съществуването на проблеми, са кръвоносните съдове в върховете на пръстите, в носа и даже в ушите. Те отслабват от неприятно кръвоснабдяване, губят сензитивност, възпаляват се.

Лошото кръвообращение не е смъртна присъда, може да се усъвършенства даже с хранене. Ето какво предлагат да се яде и приема националните лечители.

Храни за добра сърдечна активност

Чесънът  предотвратява развиването на атеросклероза, намалява кръвното налягане, отстранява плаката в кръвоносните съдове.

Рибеното масло  премахва холестерола.

Етеричните масла  отпускат тялото и усъвършенстват притока на кръв заради своите термогенни свойства.

 Гингеролът и зингеронът , съдържащи се в  джинджифила, предотвратяват образуването на кръвни съсиреци.

Високата централизация на капсаицин в  лютия пипер  укрепва артериите.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР